اندیشه آموز خلاق

فهرست مطالب

اگر شما هم همیشه برای تشخیص اندیشه آموز خلاق خود سختی کشیده اید این مطلب برای شماست:

آیا تا به امروز به دوربین های مداربسته حیاط مدرسه دقت کردید؟

هرکدام بطور جداگانه زاویه متفاوتی از تصویر را به شما نشان می دهند و موضوع را از زوایا محتلف بررسی می کنند.

خلاقیت نیز درست همینطور است نگاه خلاقانه باعث میشود مسائل را از زوایا مختلف ببینید و راهکار های خلاقانه ای برای آن بدهید.

کودک خلاق نیز معمولا فعال و پرتلاش است به دنبال راهکار های جدید اما همیشه دغدغه والدین تشخیص تفاوت بین شیطنت های کودکانه و خلاقیت است که ما در این مطلب با توجه به نظر دانشمندان و اساتید ویژگی های یک کودک خلاق را بررسی می کنیم.

1-کودک پرسشگر:

اگر کودک شما هم در مورد تامیم مساِل درسی و غیر درسی و هر چیزی که در جامعه می بیند سوال می کند و به دنبال درک موقعیت های مختلف است به احتمال زیاد شما یک کودک خلاق دارید که به دنبال درک جهان پیرامون خود است.

نگرانی والدین در این موضوع بیشتر در این محور است که گاهی پاسخ مناسبی برای سوالات کودک خود ندارند، پس سعی کنید مطالعات خود را بیشتر کرده و بتوانید پاسخ مناسب کودک خود را بیابید و از طرفی برای آموزش های مختلف از بازی ها نیز کمک بگیرید.

2- کودک فراموش نمی کند:

کودکان خلاق معمولا حافظه ای قوی دارند که با این حافظه قوی تجربیات و اتفاقات گوناگون را در کنار هم می چینند تا بتوانند به واسطه آن تصمیمات خلاقانه بگیرند.

پس اگر کودک شما هرچیز کوچکی را به خوبی به خاطر دارد شما یک کودک خلاق را در منزل خود دارید.

3- کودک خیال پرداز:

بطور معمول خیال پردازی ابزار کودکان خلاق است. کودکانی که همیشه درحال خیال پردازی هستند و وقایع را مانند ابر قهرمان های فیلم های دیزنی به یاد میاورند و توصیف میکنند کودکان خلاق تری هستند.

4- کودکان هنرمند:

کودکی که به هنر های خاص علاقه دارد مانند موسیقی نقاشی طراحی تئاتر و … اندیشه آموز خلاق مدرسه است و در بزرگسالی نیز می توانند انسان های تاثیرگذار و خلاقی باشند.

 

نگاهی کوتاه و مختصر به مشخصه های یک کودک خلاق:

هیجانات هنگام صحبت و اعلام نظرات و خواسته های خود.

تخیل درمورد داستان ها، فیلم ها و انیمشین هایی که می بینند یا می شنوند

متفاوت بودن تفکر و رفتارشان نسبت به هم سن و سالان (از نظر معلم و …)

به راحتی قبول نکردن نظرات دیگران و منتقد بودن.

علاقه داشتن به بیان نظرات و احساساتشان با موسیقی و هنر.

علاقه مندی به ایجاد تغییر در کتاب ها و داستان ها.

ارایه راهکار های مختلف در مقابله به مشکلات.

 

مطالب مرتبط

جشن تِموز

در تاریخ 12 مردادماه 1403 ما هم به رسم نیاکانمان، این روز رو جشن گرفتیم. در این روز گل پسرای گلمون و خونواده های عزیزشون ما رو همراهی کردن....

روز بستنی آبی 1403

امسال تصمیم گرفتیم به مناسبت روز جهانی بستنی وانیلی، یه روز شاد و مفرح  رو برای دلبندای گلمون به ارمغان بیاریم. هرچند زمان زیادی برای برگزاری این جشن نبود...

چرا مدارس مهارتی؟

چرا مدارس مهارتی؟ سوالی که شاید چندین بار به عنوان یک والد از خودتان پرسیده باشید. چرا مدارس مهارتی؟ مگر چه خدمات ویژه ای دارند که به هزینه های...